top of page

Returer & bytte av varer

Rutine ved bytte av størrelse eller farge på en vare:

Som ellers ønsker vi hos Wild Gear å gjøre det så smidig som mulig for deg som kunde å handle hos oss. Når man handler på nett får man ikke prøvd varen, så bytting av størrelse og/eller farge kan bli aktuelt.

Ved et bytte er det enkleste og raskeste for begge parter er at du kjøper nytt, ønsket produkt i nettbutikken, og at du krediteres for det produktet du ønsker å bytte når denne varen ankommer oss. Du betaler selv porto for returen av opprinnelig vare. Det er først og fremst lurt å kontakte oss for å høre om vi har størrelsen/fargen du ønsker å bytte til på lager. Du kan også sjekke dette selv i nettbutikken. Du er velkommen til å kontakte oss på e-post morten@wildgear.no.

Sammen med varen du ønsker å returnere ved et bytte legger du ved angreskjema så vil du krediteres for den første ordren når pakken ankommer oss. Igjen, du står selv for returporto. Pakken må emballeres slik at produktets originale emballasje ikke blir skadet eller merket.

Send pakken til Wild Gear AS – Tåjeveien 1, 3470 Slemmestad, Norway

Unntak:

  • Vi gjør oppmerksom på at brukte varer ikke byttes, og at originalemballasjen skal følge med.

  • Av hygeniske årsaker kan ikke undertøy byttes/returneres.

  • Tilbudsvarer, varer i små opplag osv kan ha begrenset med størrelser, men vi skal gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg så langt vi kan.

bottom of page